Γιατί τα ρολά ασφαλείας θα ωφελήσουν το κατάστημα σας.

Τα ωφέλη που προσφέρουν τα ρολά ασφαλείας και γιατί σας χρειάζονται

Όταν κάποιος ανοίγει ένα κατάστημα, ένα από τα πρώτα πράγματα που σκέφτεται, είναι η ασφαλεία του. Η πιο δημοφιλής λύση για την ασφάλεια ενός καταστήματος, είναι μακράν τα ρολά ασφαλείας. Όπως είμαι σίγουρος ότι θα έχετε προσέξει, δεν υπάρχει κατάστημα που να μην τα έχει επιλέξει. Τι είναι όμως αυτό που τα κάνει τόσο δημοφιλή; Το γεγονός ότι υπάρχουν σε όλα τα μαγαζιά,τα λεγόμενα ρολά καταστημάτων σημαίνει ότι είναι η σωστή λύση και για το δικό σας; Ας δούμε λοιπόν τι τα κάνει τόσο ξεχωριστά.

rolla-asfaleias

Πριν περάσουμε στα ωφέλη που προσφέρουν τα ρολά ασφαλείας, ας μιλήσουμε λίγο για την ασφάλεια των καταστημάτων. Τα περισσότερα, αν όχι όλα, τα καταστήματα έχουν κάποιο σύστημα συναγερμού. Ο συναγερμός είναι μία καλή λύση ασφαλείας για ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο, αλλά σε ένα κατάστημα, τις περισσότερες φορές απλά θα κάνει τους κλέφτες να φύγουν πιο γρήγορα. Ένα πολύ καλό σύστημα συναγερμού μπορεί να αποτρέψει μικροκλέφτες να “μπουκάρουν” σε ένα κατάστημα, αλλά κλέφτες που ξέρουν τι κάνουν, δεν πρόκειται να φοβηθούν.

Το θέμα λοιπόν είναι να μην μπουν οι κλέφτες καθόλου στο κατάστημα σας. Για να το πετύχετε αυρό, θα πρέπει να “οχυρώσετε” τις εισόδους. Πέρα από τη πόρτα λοιπόν, θα πρέπει να ασφαλίσετε και τη βιτρίνα. Είναι πολύ ευκολότερο για έναν λωποδύτη που ψάχνει μια γρήγορη “μπάζα” να σπάσει τη βιτρίνα από το να παραβιάσει τη πόρτα. Τα ποιοτικά ρολά ασφαλείας καταστημάτων λοιπόν, δεν θα τον αφήσουν να το πετύχει αυτό. Στο www.cancelleto.gr θα βρείτε και άλλες πληροφορίες. Ας δούμε τώρα λίγο πιο αναλύτικα τα ωφέλη τους:

● Ασφάλεια και ορατότητα

Μπορεί να θέλετε να προστατέψετε τη βτρίνα σας, αλλά θέλετε να βλέπει και ο κόσμος τα προϊόντα που έχετε σε αυτήν, έτσι δεν είναι; Τα ρολά ασφαλείας λοιπόν, μπορούν να σας προσφέρουν ασφάλεια, χωρίς να κρύβουν τη βιτρίνα σας. Τα κάγκελα και τα πλέγματα που χρησιμοποιούν είναι αρκετά στενά ώστε να μην μπορεί να περάσει κάποιος άνθρωπος ανάμεσα τους, αλλά όχι τόσο που να κρύβουν τη βιτρίνα, ακόμη και από μακρυά. Αν πάλι το κατάστημα σας δε βασίζεται και τόσο στη βιτρίνα του και θέλετε τη μέγιστη δυνατή προστασία, υπάρχουν ειδικά ρολλά, τα οποία είναι συμπαγή και στην ουσία μετατρέπουν το κατάστημα σας σε απόρθητο φρούριο. Αυτά τα ρολά προτιμούνται από τράπεζες αλλά και από καταστήματα σε ζώνες με υψηλή εγκληματικότητα.

● Εύκολα και απλά στη χρήση

Είτε θα επιλέξετε αυτόματα ρολά ασφαλείας, είτε χειροκίνητα, ένα είναι σίγουρο: θα μπορείτε να τα ανοίγετε και να τα κλείνετε πάρα πολύ γρήγορα. Τα αυτόματα ρολλά ανοίγουν απλά με το πάτημα ενός κουμπιού. Τα χειροκίνητα από την άλλη, έχουν ειδικούς μηχανισμούς τα οποία τα επιτρέπουν να ανοίξουν απλά σπρώχνοντας τα προς τα πάνω. Αν είστε λίγο κοντούλης, ενδέχεται να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε και κάποιο εργαλέιο, όπως ένα σκουπόξυλο για να τα σπρώξετε τελείως πάνω. Το κλείσιμο τους είναι εξίσου εύκολο: για τα αυτόματα αρκεί πάλι το πάτημα ενός κουμπιού, ενώς για τα χειροκίνητα, απλά τα τραβάτε. Πάλι να σημειωθεί ότι αν είστε κοντός μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε κάποιο εργαλείο στην αρχή.

● Επιτρέπουν τον αερισμό του χώρου

Με τα ρολά ασφαλείας, δεν είναι ανάγκη να έχετε κλειστές τις πόρτες όταν καθαρίζετε το μαγαζί σας, ή όταν το κλείνετε το μεσημέρι για να το ανοίξετε το απόγευμα. Μπορείτε απλά να τα κατεβάσετε και η πρόσβαση στη πόρτα του καταστήματος δε θα είναι δυνατή σε κανένα. Αυτό σημαίνει μπορείτε να αερίζετε το κατάστημα σας ελεύθερα και χωρίς να ανησυχείτε για την είσοδο κλέφτών ή ακόμη και πελατών που δεν γνωρίζουν ότι είστε κλειστά.

Όπως μπορείτε να δείτε κι’ εσείς, τα ρολλά ασφαλείας προσφέρουν πολλά ωφέλοι σε ένα κατάστημα και μάλλον είναι η καλύτερη λύση ασφαλείας για το δικό σας. Αυτό το άρθρο απλά “άγγιξε” τη κορυφή του παγόβουνου, κάντε κλικ εδώ για να μάθετε τα πάντα σχετικά με τα ρολά ασφαλείας.

Δεν έχει βαθμολογηθεί ακόμα.

Σας άρεσε;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *